Munchen 2013-Din pacate am pornit cu stangul la acest Campionat European prin faptul ca F.R.F. nu ne-a ajutat cu echipamentele, dar si prin faptul ca nu am gasit un sponsor.
Ambitia a invins din nou: am imprumutat 450 euro si am plecat spre Munchen cu doua masini (masina personala si un prieten).
Am vorbit cu baietii,  le-am spus ca au VALOARE si ca pot sa demonstreze celor care ne-au intors spatele, ca au gresit atunci cand le-am propus sa fie parteneri cu noi la acest proiect social si nu au aceptat. Impreuna cu baieti am hotarat sa jucam in “maieurile” de antrenamente dar si sa afisam un banner cu textul:”Ne calificam in fiecare an la Campionatele Mondiale, dar voi (F.R.F.) nu ne dati nici o VALOARE” pentru a protesta fata de cei de la Fedetatie care ne-au jignit si umilit prin comportamentul lor.
Baietii sau mobilizat si au reusit sa castige toate meciurile:

 

ROMANIA 8-2 GERMANIA EST
ROMANIA 11-3 POLONIA
ROMANIA 7-4 AUSTRIA
ROMANIA 6-4 GERMANIA EST
ROMANIA 7-3 CROATIA
FINALA: ROMANIA 6-4 BOSNIA

 

Bravo baietii ati reusit! Sunt mandru de voi! Bravo fratii SIMIONAC LAURENTIU SI CRISTI
(La vârsta de 7 ani ajung să fie duşi de mama lor la un orfelinat din cauza situaţiei materiale. Mama le spune ca merge sa le cumpere un langoş şi că revine imediat, din păcate nu a mai venit niciodată să-i scoată de acolo. Şi mai trist e faptul că timp de 2 ani aceşti doi fraţi stăteau zilnic la poarta, în speranţa că mama lor se va întoarce.)

 

Bravo fratii GHEORGHIU MARIUS SI LIVIU (traiesc de mici copii in centre diferite, fara sa stie unul de altul,se cunosc intamplator intr-o excursie cand unul din ei isi pierde bagajul, iar educatorul gaseste doua bagaje cu aceleas nume).

 

Bravo ALEXANDRU MORICZ (ajunge intr-un centru la varsta de 5 ani din cauza ca ramane orfan de mama si tatal lui nu-l mai poate ingriji)

 

Broavo PETRE ROMNEANTU (ajunge intr-un centru la varsta de 10 ani,datorita faptului ca tata lui ajunge la inchisoare  si mama nu reuseste sa aiba o situatie materiala mai buna pentru a-l ajuta).

 

Bravo MIHAI GULAN (ajunge intr-un centru din cauza faptului ca mama lui nu are o situatie materiala buna si se gandeste sa-l dea la un centru in speranta ca va putea sa merga la scoala si in viitor sa aiba o meserie)

 

Bravo VIKI FLORIN (este abandonat intr-un spital din cauza bolii de care sufera si personalul de acolo il duc intr-un centru)

Cu stima,

Mihai Rosus – Presedinte
www.fotbaldestrada.ro