Din nou am avut mari problema de-a ajunge la acest Campionat si eream pe punctual de-a nu participa din cauza problemelor financiare,dar in ultimul moment am fost ajutati de catre organizatori (Homeless World Cup ) si ne-au platit 3 bilete si pt unul am reusit sa primim o sponsorizare,dar din pacate nu am reusit sa avem 4 jucatori necesari jocului de fotbal de strada ,asa ca am imprumutat 2 jucatori de acolo pt a forma o echipa. Si aici am reusit sa castigam o Cupa Mondiala ( cea de-a treia pusa in joc)

Stefan Pavel-Am consumat 5 ani droguri si am incercat sa fiu dealer de droguri dar am fost prins si bagat la inchisoare unde am stat 2 ani si 8 luni,dupa eliberare am fost selectionat in aceasta echipa a Romaniei de fotbal de strada,m-am simtit extraordinar,a fost ceva unic in viata mea,efectiv aceasta experienta mi-a schimbat viata.
Raul Ionescu-Eu am fost dat afara de la lucru si am inceput sa pierd vremea prin cartier cu prieteni,am fost la un meci de fotbal si acolo Mihai Rosus ma vazut aparand (find portar ) si ma selectionat in acesta echipa ca sa reprezentam Romania. a fost fantastic de fain.dupa ce am venit de acolo ,m-am hotarat sa imi cau de lucru si sa imi fac un rost in viata. azi lucru si impreuna cu prietena mea am luat un credit din banca pt un apartament.